franz Joostink

De uit Arnhem afkomstige zanger Franz Joostink is groot gebracht met Nederlandse muziek zittend bij zijn opa op schoot ,de zeer bekende radio piraat amore mio, genoot hij van het plaatjes draaien.

Het duurde dan ook niet lang of Franz had samen met zijn vader al op jonge leeftijd een eigen radio station radio powerplay.En regelmatig zong Franz alle liedjes mee.

Zijn grote droom was ooit zanger van het Nederlands lied te worden.

Toen zijn vader en grote voorbeeld op jonge leeftijd kwam te overlijden stond de wereld even stil ,maar Franz pakte zijn verantwoordelijkheid en knokte door,nu heeft hij met zijn optredens zijn vader altijd bij zich,zijn beeltenis staat in zijn oortjes .Een eerbetoon aan zijn vader.

De piraten verdwenen van de fm band en Franz ging plaatjes draaien met zijn eigen drive in en zong af en toe met het plaatjes draaien mee. Steeds vaker vroegen de mensen kom franz zing een liedje voor ons
En nu staat er een echte volksjongen aan de vooravond van zijn debuut single die hij heeft opgenomen in de bekende studio,s van Manfred jongenelis en de reacties van de critici en kenners zijn lovend een nieuwe volkszanger is geboren.